Je camper avontuur begint bij Familie Camperverhuur Hoogeveen. Met deze website willen we reizen met de camper voor iedereen toegankelijk maken. Onbezorgd genieten van vrijheid, avontuur en comfort in een luxueuze camper. Wij hebben de ideale camper voor jou!

Hopelijk kun je binnenkort ook ontdekken dat reizen met de camper de leukste manier van vakantie vieren is! Als je voordelig een luxe jonge camper wilt huren, neem dan eens contact met ons op (tel. 0528 745 747). Wij nemen alle tijd voor je en laten je graag onze verschillende modellen zien.

Vanaf Zwolle is het een half uurtje rijden naar Hoogeveen.

Je auto kan tijdens jullie vakantie eventueel gratis bij ons geparkeerd worden.

 

Standaard helemaal compleet en ALL-IN tarieven

Onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn maximaal 4 jaar oud, goed onderhouden, verzorgd en optimaal ingericht. Zo heeft elke camper een luifel, een fietsenrek en een volledige keukeninventaris (o.a. borden, bekers, bestek, kommen, pannen, fluitketel, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei). Daarnaast krijg je voldoende gas mee afgestemd op je reis, chemisch toiletvloeistof en een heleboel praktische spullen voor onderweg, zoals ACSI campinggidsen, oprijdblokken, een lange stroomkabel, een tuinslang, een koffiezetapparaat en waterkoker. Al deze zaken zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat en daarom nemen wij uitgebreid de tijd om je alle ins en outs te vertellen als je de huurcamper komt ophalen.