Meest gestelde vragen
Wij ontvangen geregeld vragen en suggesties. Om uw vraag sneller te kunnen beantwoorden hebben wij hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.
 • Kan ik mijn auto achterlaten op het terrein van Familie Camperverhuur Musselkanaal? +

  Ja, u kunt uw personenauto kosteloos bij ons parkeren. Uw auto wordt geparkeerd op een afgesloten terrein of in onze bedrijfshal. Familie Camperverhuur Musselkanaal is niet aansprakelijk voor enige gevolgen die het parkeren van dit voertuig met zich meebrengt (bijv. schade of diefstal).

 • Worden de verbruikskosten in rekening gebracht? +

  Aan vloeistofverbruik voor het chemisch toilet, het gasverbruik en eventuele motorolieverbruik zijn geen kosten verbonden.

 • Hoe moet de camper weer ingeleverd worden? +

  U hoeft alleen de binnenkant van de camper schoon te maken, de vuilwatertank en het chemisch toilet te ledigen. De buitenkant van de camper maken wij zelf schoon.

 • Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden bij Familie Camperverhuur Musselkanaal? +

  Tijdens de huurperiode heeft u 2000 km vrij per week. Daarna betaalt u € 0,25 cent per extra gereden kilometer.

 • Waar moet de bestuurder van een camper aan voldoen? +

  Voor het besturen van de camper is rijbewijs B voldoende. De bestuurder dient ten minste 25 jaar te zijn en 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Niet Nederlandse ingezetenen dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het land van herkomst kan worden aangevraagd. De camper mag alleen bestuurd worden door de vooraf opgegeven bestuurders. De bestuurder dient bij het gebruik van de camper alle instructies die door Familie Camperverhuur Musselkanaal zijn verstrekt op te volgen. De bestuurder dient voorzichtig en veilig met de camper te rijden.

  Het is uitdrukkelijk niet toegestaan harder te rijden dan de maximum toegestane snelheid. Wij adviseren een maximum snelheid van 110 km/u.

 • Door wie worden de brandstofkosten betaald? +

  Verbruik van brandstof (diesel) is voor rekening van de huurder. De huurder krijgt de camper met een volle brandstoftank mee en de huurder dient de camper volgetankt te retourneren.

 • Op welk tijdstip kan ik een camper ophalen en terug brengen? +

  U kunt op de eerste verhuurdag (ophaaldag) de camper vanaf 14:00 uur ophalen (of eerder in overleg). Een aantal dagen voor aanvang van de huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken. Op de inleverdag dient u de camper uiterlijk voor 10.00 uur in te leveren.

 • Hoeveel is de borgsom en wanneer moet deze betaald worden +

  Als borg voor eventuele schades en meer kilometers vragen wij een borg van € 1.000,- Dit is tevens het eigen risico bij schade. Indien er geen schades of meerkilometers zijn, ontvangt u binnen een paar dagen na het terugbrengen van de camper uw borg weer terug.

  Als er schade is opgetreden kan het soms langer duren, omdat eerst het schadebedrag bepaald moet worden. Nadat de schade bekend is zullen wij na aftrek van de schade de borg verrekenen. Heeft u een eigen risicoverzekering afgesloten dan kunt middels onze factuur van de schade deze indienen bij de verzekeringsmaatschappij om dit terug te vorderen.

  De borg dient voor vertrek op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Wij accepteren alleen betalingen per bank (geen creditcard).

 • Roken en huisdieren toegestaan? +

  Roken in de camper is verboden, ook in de bestuurderscabine.
  Het meenemen van een huisdier in de camper is niet toegestaan.

 • Hoe zijn de campers verzekerd en wat is het eigen risico? +

  Onze campers zijn met een All Risk dekking verzekerd. Het eigen risico per ongeval bedraagt €1.000,- (dit eigen risico is eventueel tegen een geringe premie af te kopen).

  Voor al onze campers hebben wij een Pechhulp+ en een Repatriëring+ verzekering voor binnen- en buitenland afgesloten. Dit houdt in: pechhulp. reparatie en eventueel vervangend vervoer en/of vervangende chauffeur.

 • Kan ik de camper eerst komen bezichtigen? +

  Uiteraard kunt u onze campers eerst komen bezichtigen. Wij laten u de campers graag zien. Wel willen we u verzoeken om hiervoor een afspraak met ons te maken.

 • 1

Mocht jouw vraag niet tussen de meest gestelde vragen staan, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen via het formulier op onze contact pagina.