Meest gestelde vragenen antwoorden

Meest gestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen en suggesties. Om uw vraag sneller te kunnen beantwoorden hebben wij hier de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen staan, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het formulier op onze contact pagina.

 • Hoe moet de camper weer ingeleverd worden? +

  U hoeft alleen de binnenkant van de camper schoon te maken, de vuilwatertank en het chemisch toilet te ledigen. De buitenkant van de camper maken wij zelf schoon.
 • Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden bij Familie Camperverhuur Musselkanaal? +

  Tjidens de huurperiode heeft u 2000 km vrij per week. Bij 3 of meer aangesloten huurweken is er geen kilometerbeperking. Daarna betaalt u € 0,25 cent per extra gereden kilometer.
 • Hoelang dien je een rijbewijs te hebben om een camper te mogen besturen? +

  Alleen de in de huurovereenkomst genoemde berijders mogen na het inleveren van een kopie van hun rijbewijs de camper besturen. Bestuurders moeten minimaal 25 jaar oud zijn en minstens 5 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B.
 • Op welk tijdstip kan ik een camper ophalen en terug brengen? +

  U kunt op de eerste verhuurdag (ophaaldag) de camper vanaf 14:00 uur ophalen (of eerder in overleg). Een aantal dagen voor aanvang van de huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken. Op de inleverdag dient u de camper uiterlijk voor 10.00 uur in te leveren.
 • Roken en huisdieren toegestaan? +

  Roken in de camper is verboden, ook in de bestuurderscabine.
  Het meenemen van een klein huisdier in de kampeerauto is toegestaan. Dit ter beoordeling van de verhuurder.
 • Hoe zijn de campers verzekerd en wat is het eigen risico? +

  Onze campers zijn met een All Risk dekking verzekerd. Het eigen risico per ongeval bedraagt €1.000,- (dit eigen risico is eventueel af te kopen a € 8,- per dag).

  Via Aveco hebben wij een Pechhulp+ en een Repatriëring+ verzekering voor binnen- en buitenland afgesloten. Dit houdt in: pechhulp. reparatie en eventueel vervangend vervoer en/of vervangende chauffeur. Ook wanneer de camper niet binnen 4 dagen gerepareerd kan worden zijn de kosten van repatriering vergoed.
 • Kan ik de camper eerst komen bezichtigen? +

  Uiteraard kunt u onze campers eerst komen bezichtigen. We laten u de campers graag zien. Wel willen we u verzoeken om hiervoor een afspraak met ons te maken.
 • Mogen wij de camper mee naar een wintersportgebied? +

  Nee, wintersportgebieden zijn niet toegestaan omdat onze verzekeraar dit niet verzekerd. Ook tijdens winterse omstandigheden (sneeuw, ijzel) in Nederland verhuren wij geen campers.
 • 1
facebook_page_plugin

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Naar contactpagina