Meest gestelde vragenen antwoorden

Meest gestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen en suggesties. Om uw vraag sneller te kunnen beantwoorden hebben wij hier de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen staan, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het formulier op onze contact pagina.

 • Kan ik mijn auto achterlaten op het terrein van Familie Camperverhuur Musselkanaal? +

  Ja, u kunt uw personenauto kosteloos bij ons parkeren. Uw auto wordt geparkeerd op een afgesloten terrein of in onze hal. Familie Camperverhuur is niet aansprakelijk voor enige gevolgen die het parkeren van dit voertuig met zich meebrengt (bijv. schade of diefstal).
 • Door wie worden de brandstofkosten betaald? +

  Verbruik van brandstof (diesel) is voor rekening van de huurder. De huurder krijgt de camper met een volle brandstoftank mee en de huurder dient de camper volgetankt te retourneren.
 • Worden de verbruikskosten in rekening gebracht? +

  Aan vloeistofverbruik voor het chemisch toilet, het gasverbruik en eventuele motorolieverbruik zijn geen kosten verbonden.
 • Hoe moet de camper weer ingeleverd worden? +

  U hoeft alleen de binnenkant van de camper schoon te maken, de vuilwatertank en het chemisch toilet te ledigen. De buitenkant van de camper maken wij zelf schoon.
 • Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden bij Familie Camperverhuur Musselkanaal? +

  Tijdens de huurperiode heeft u 2000 km vrij per week. Daarna betaalt u € 0,25 cent per extra gereden kilometer.
 • Waar moet de bestuurder van een camper aan voldoen? +

  Voor het besturen van de camper is rijbewijs B voldoende. De bestuurder dient ten minste 25 jaar te zijn en 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Niet Nederlandse ingezetenen dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het land van herkomst kan worden aangevraagd. De camper mag alleen bestuurd worden door de vooraf opgegeven bestuurders.

  De bestuurder dient bij het gebruik van de camper alle instructies die door Familie Camperverhuur Musselkanaal zijn verstrekt op te volgen. De bestuurder dient voorzichtig en veilig met de camper te rijden. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan harder te rijden dan de maximum toegestane snelheid. Wij adviseren een maximum snelheid van 110 km/u.
 • Op welk tijdstip kan ik een camper ophalen en terug brengen? +

  U kunt op de eerste verhuurdag (ophaaldag) de camper vanaf 14:00 uur ophalen (of eerder in overleg). Een aantal dagen voor aanvang van de huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken. Op de inleverdag dient u de camper uiterlijk voor 10.00 uur in te leveren.
 • Roken en huisdieren toegestaan? +

  Roken in de camper is verboden, ook in de bestuurderscabine.
  Het meenemen van een klein huisdier in de kampeerauto is toegestaan. Dit ter beoordeling van de verhuurder.
 • 1
 • 2

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Naar contactpagina